Vloer egaliseren

Toepasbaar over :

>  Tegels

>  Dekvloeren

>  Vloerverwarming

>  Tegellijm

 

 

Vraag een offerte aan

Numan Vloeren is gespecialiseerd in het leggen van vloer egalisatie. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

 Volgende dag beloopbaar

 verschillende diktes mogelijk

 Geschikt voor meerdere vloerafwerkingen

Vloer egaliseren

De perfecte gietvloer begint bij een goede ondervloer. Voordat de gietvloer wordt gelegd, is het soms nodig om de ondervloer te egaliseren, bijvoorbeeld wanneer:

  • Er lijmresten op de ondervloer zitten
  • Er hoogteverschil en voelbare oneffenheden in de ondervloer zit
  • Er een bestaande tegelvloer is
  • Er verschillen zitten  in de ondergrond
  • Vloerverwarming is dichtgezet met tegellijm

Wat houdt vloer egalisatie precies in in?

Vloer egalisatie is het egaal maken van de ondervloer, met als eindresultaat een effen vloer. Deze vloer heeft geen bobbels en/of oneffenheden en geeft zorgt bovendien voor een nette uitstraling. De werkwijze van vloer egalisatie verschilt per type ondergrond.

Heeft u bijvoorbeeld een betonnen ondervloer? Dan voldoet het om deze diamant te schuren en de vloer stof en vet te maken.

Bij een houten vloer moeten alle uitstekende delen, zoals spijkers verwijderd worden. Verende delen worden vervolgens vastgezet door middel van schroeven. Door middel van een voorstrijkmiddel wordt er vervolgens met cement gaten, scheuren en andere oneffenheden gevuld.

Een tegelvloer wordt ook goed diamant geschuurd en vervolgens stof en vet vrij gemaakt voordat de egalisatie wordt aangebracht.

Vloerverwarming sleuven dichtzetten

Indien er vloerverwarming bij u is ingefreesd moet deze worden dichtgezet. Dit kunnen wij voor u realiseren. Uw vloerverwarming zal worden dicht gesmeerd met hoogwaardige flexibele tegellijm. Na het dichtsmeren van de vloerverwarming dient deze geegaliseert te worden.

Vloer egaliseren door Numan vloeren

Laat u door Numan vloeren uw vloer egaliseren? Dan bent u zeker van een mooi en vlak eindresultaat in slechts 2 dagen. Meer informatie over vloer egalisatie? Neem dan contact met ons op.

Vloer egaliseren prijzen per m2

Doordat niet elke gietvloer hetzelfde is, hanteren wij vanaf prijzen voor onze gietvloeren. In onderstaande overzicht vind u de prijs per vierkante meter voor onze gietvloeren.

Algemene informatie

algemene informatie

Klik hier voor meer informatie

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan

Geheel vrijblijvend

Bel Numan Vloeren

Wij staan u graag te woord

075 890 6665‎