Gietvloeren onderhoud

Gegarandeerd hoogste kwaliteit gietvloeren
Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding
Altijd op de hoogte van de meest nieuwe technieken en gietvloeren
Naadloze, geluiddempende gietvloeren met strakke afwerking
Gegarandeerd hoogste kwaliteit gietvloeren
Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding
Altijd op de hoogte van de meest nieuwe technieken en gietvloeren
Naadloze, geluiddempende gietvloeren met strakke afwerking
Gegarandeerd hoogste kwaliteit gietvloeren
Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding
Altijd op de hoogte van de meest nieuwe technieken en gietvloeren
Naadloze, geluiddempende gietvloeren met strakke afwerking

Algemene onderhoud voor uw gietvloer

Deurmat

Om krassen op uw prachtige vloer te voorkomen, moet u een slimme zet doen en een schoonloopmat bij de deur neerleggen. Dit helpt om zand of steengruis buiten te houden, voordat het de kans krijgt om krassen op uw vloer achter te laten. Pro tip: kijk eens naar de entreevoorzieningen van Storax of Hamat voor extra bescherming.

Meubelbeschermers
Om krassen op uw prachtige vloer te voorkomen, is het belangrijk om uw meubels op te tillen in plaats van te schuiven wanneer u ze verplaatst. Voor meer informatie over beschermende meubelbeschermers, raden we u aan om een kijkje te nemen op Numanvloeren.scratchnomore.nl. Bovendien is het ook aan te raden om bureaustoelen te gebruiken met speciale zachte wielen, speciaal ontworpen voor harde vloerbedekking, om slijtplekken te voorkomen.

Controleer uw vloer zo nu en dan
Het is altijd verstandig om zo nu en dan een inspectie te houden op uw vloer, zo kunt u eventuele vlekken snel opmerken en verwijderen. Er zijn bepaalde stoffen, zoals jodium, ketchup, mosterd en alcohol, die permanente vlekken kunnen veroorzaken in uw vloer. Als er een glas wijn valt, is het belangrijk om zo snel mogelijk op te dweilen, binnen 30 minuten, en natuurlijk niet te vergeten een nieuwe fles te halen.

Vloerkleed
Een andere manier om krassen op uw vloer te voorkomen is door een mooi vloerkleed onder uw meubilair te plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor een extra touch aan uw kamer, maar biedt ook bescherming tegen krassen. Houd er wel rekening mee dat het vloerkleed en eventuele antislipmat op de onderkant weekmakervrij moeten zijn, zonder enige gelachtige substanties. Het is aanbevolen om voor vloerkleden te kiezen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals wol of jute.

Dagelijks
Om uw vloer in topconditie te houden, is het aan te raden om deze dagelijks te onderhouden, afhankelijk van hoeveel vervuiling er is. Gebruik hiervoor een stofzuiger met een borstel-zuigmond en vervang regelmatig de stofzak. Gebruik geen olie-geïmpregneerde stofwisdoeken voor het afnemen van stof. Controleer regelmatig op vlekken en verwijder deze met een klamvochtige microvezeldoek. Voor hardnekkige vlekken kunt u specifieke reinigingsmiddelen gebruiken die geschikt zijn voor de soort vloerbedekking die u heeft.

Moppen

  • Gebruik een microvezel vlakmopsysteem met 2 emmers, één voor het vuile water en één voor het dweilwater.
  • Gebruik altijd een schone mop.
  • Voeg bijvoorbeeld PU-cleaner aan het dweilwater toe (mengverhouding 1:30).
Vraag een pakket aan

Vloer egaliseren

Bent u op zoek naar een oplossing voor oneffenheden in uw vloer? Kijk dan niet verder! Bij ons kunt u terecht voor professionele vloeregalisatie. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw vloer weer glad en egaal is, zonder dat u hoeft te investeren in een nieuwe vloer. Bel nu voor een vrijblijvende offerte en ervaar het verschil zelf!

Wij kunnen uw vloer egaliseren vanaf:

€11/m2
Vrijblijvende offerte aanvragen
shutterstock_1303619038-scaled.jpg
shutterstock_1210496617-scaled.jpg

Tevreden klanten met een Gietvloer van Numanvloeren

Danielle Nanne via Google

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Mannen kwamen op tijd en waren zeer deskundig. Ontzettend netjes gewerkt. Alles netjes afgeplakt en afval keurig opgeruimd. Ik ben echt zeer tevreden met het resultaat, het ziet er echt ontzettend strak uit!

Ivonne Besseling via Google

Positief: Professionaliteit

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Wij hebben een PU gietvloer laten maken door Numan Vloeren. Numan heeft een heel uitgebreid assortiment. Het was fijn dat we een sample mee konden krijgen om thuis te zien hoe de kleur in ons huis er uit zou zien. De... Lees verder

Amber Celikkol via Google

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
Numan Vloeren heeft bij ons de gehele begane grond en badkamer voorzien van een gietvloer, basebeton wandafwerking in onze badkamer aangebracht en de plinten voor de begane grond geleverd, geschilderd en geplaatst. We zijn super blij met het resultaat. Wat vooral... Lees verder

Erik via Google

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
Wat een topbedrijf. We hebben een zeer betaalbare super woonbeton vloer, met zorg en aandacht gelegd door Jaimy en Marcel. De backoffice communiceert ook heel duidelijk en daardoor sta je niet voor verrassingen. Wij kunnen iedereen Numan vloeren aanraden.

Renate via Google

Wij zijn erg blij met onze keuze voor Numan vloeren. Vanaf het begin tot eind en nazorg snel, goed contact gehad. Altijd bereikbaar voor vragen, zeker na een wissel van kleur. Vloer ook super snel en mega netjes gelegd! Kunnen niet wachten in ons nieuwe... Lees verder

Ineke Scheerman via Google

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Super tevreden met de hele gang van zaken. Van de showroom tot het eindresultaat. Wij hadden de wens de plinten vooraf gieten te plaatsen en dat is goed gedaan.
Vloer is prachtig. Zeer prettig professioneel familiebedrijf

Alle reviews