Gietvloer prijzen

Gegarandeerd hoogste kwaliteit gietvloeren
Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding
Altijd op de hoogte van de meest nieuwe technieken en gietvloeren
Naadloze, geluiddempende gietvloeren met strakke afwerking
Gegarandeerd hoogste kwaliteit gietvloeren
Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding
Altijd op de hoogte van de meest nieuwe technieken en gietvloeren
Naadloze, geluiddempende gietvloeren met strakke afwerking
Gegarandeerd hoogste kwaliteit gietvloeren
Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding
Altijd op de hoogte van de meest nieuwe technieken en gietvloeren
Naadloze, geluiddempende gietvloeren met strakke afwerking

Gietvloer prijzen

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van het type gietvloer wat u zoekt. De precieze prijs is van meerdere elementen afhankelijk, namelijk:

  • Materiaalkeuze (type gietvloer)
  • Grootte van het oppervlak waar de gietvloer gelegd wordt
  • Het aantal lagen dat wordt aangebracht
  • Arbeidskosten
  • Eventuele extra’s, zoals vloer egalisatie
  • woonplaats

Hieronder vind u een overzicht van onze producten.
De getoonde prijzen zijn vanaf prijzen en zullen bepaald worden door de bovengenoemde punten.

Matariaalkeuze

De prijs van een gietvloer wordt sterk beïnvloed door de materiaalkeuze om verschillende redenen:
Grondstoffen en productie: Verschillende soorten gietvloeren vereisen verschillende materialen en productiemethoden, wat de kosten kan beïnvloeden.
Kwaliteit en duurzaamheid: Hoogwaardige materialen bieden betere prestaties en een langere levensduur, maar kunnen duurder zijn.
Esthetische opties: Sommige materialen bieden meer aanpassingsmogelijkheden voor kleuren en afwerkingen, wat extra kosten met zich mee kan brengen.
Installatieproces: De installatieprocedure en voorbereiding variëren per materiaal, wat invloed kan hebben op arbeidskosten en installatietijd.

In het kort: de materiaalkeuze is essentieel voor de prijs van een gietvloer vanwege de impact op kwaliteit, duurzaamheid en installatiekosten. 

Grootte van het oppervlak

Oppervlakte is een cruciale factor voor de prijs van gietvloeren. De voornaamste kosten liggen in de benodigde apparatuur, de tijd voor transport en de werkvoorbereiding. Het aanbrengen van een gietvloer op een groot oppervlak kost doorgaans minder tijd dan op een kleinere ruimte. Hierdoor kunnen we vaak grotere vloeren aanbieden tegen een gunstigere prijs per vierkante meter.

Het aantal lagen dat wordt aangebracht

Een gietvloer bestaat doorgaans uit verschillende lagen, elk met hun eigen functie en invloed op de uiteindelijke prijs.
zo zijn er bepaalde woningen die moeten voldoen aan Dempende tussenlaag om geluidsoverdracht te verminderen.

Arbeidskosten

U kunt zelf al inschatten dat meer arbeid voor hogere kosten zorgt. Als u een ruime woning of bedrijfspand heeft, met diverse niveaus, hoeken en overgangen, dan zal de installatie van een gietvloer meer tijd in beslag nemen. In nieuwbouwwoningen zijn de ondervloeren doorgaans al geschikt, waardoor we minder voorbereidend werk hoeven te verrichten. Voor een precieze prijsindicatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Numanvloeren.

Ondergrond en voorbereiding

Een degelijke voorbereiding van de ondergrond is van cruciaal belang voordat een gietvloer kan worden aangebracht. Deze voorbereiding is afhankelijk van de specifieke situatie van elke vloer. Het omvat onder meer het egaliseren, reinigen, behandelen van scheuren en voorbereiden van de ondergrond.

Woonplaats

Een deel van de kosten van een gietvloer omvat de transportkosten, die sterk afhankelijk zijn van uw locatie. Het aantal benodigde lagen voor de gietvloer bepaalt hoe vaak wij moeten aanrijden. Daarom is uw woonplaats essentieel bij het bepalen van de prijs van de gietvloer, aangezien deze kosten rechtstreeks verband houden met de afstand die moet worden afgelegd. In onze offerte bieden wij vrijblijvend inzicht in hoe deze transportkosten de totale prijs van de gietvloer beïnvloeden.

Gietvloer en BTW

Bij Numanvloeren zijn gietvloeren een gewilde keuze voor diverse toepassingen in woningen, winkels en fabrieken. Het is van belang te weten dat het leggen van een gietvloer onderhevig kan zijn aan verschillende btw-tarieven, zoals 9% of 21%. Volgens de Belastingdienst wordt het aanbrengen van een gietvloer beschouwd als schilderwerk, waarbij een btw-tarief van 9% geldt, op voorwaarde dat de betreffende woning ouder is dan 2 jaar.

Om te kunnen profiteren van het 9% btw-tarief, moeten echter enkele voorwaarden worden vervuld. Zo moet de woning ouder zijn dan 2 jaar en is het tarief alleen van toepassing op ruimtes die permanent in gebruik zijn, zoals woningen en appartementen. Let op: het lagere btw-tarief is niet van toepassing op bijvoorbeeld hotels of ziekenhuizen.

Extra opties

Kleurkeuze: Kies uit een breed scala aan kleuren om de perfecte uitstraling voor uw ruimte te creëren.
Afwerkingen: Ontdek verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals mat, glanzend, of zijdeglans, voor de gewenste esthetiek.
Antislip: Voeg een antislipafwerking toe voor extra veiligheid, vooral op plaatsen waar de vloer nat kan worden.
Geluidsisolatie: Kies voor geluidsdempende materialen om geluidsoverlast te verminderen, ideaal voor appartementen of kantoren.
Decoratieve effecten: Voeg decoratieve elementen toe, zoals flakes, metallics of marmering, om uw gietvloer een unieke uitstraling te geven.
Milieuvriendelijke: Kies voor milieuvriendelijke materialen en processen om uw impact op het milieu te verminderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact op via 075-8906665 of mail naar info@numanvloeren.nl.

Offerte opvragen

Tevreden klanten met een Gietvloer van Numanvloeren

Danielle Nanne via Google

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Mannen kwamen op tijd en waren zeer deskundig. Ontzettend netjes gewerkt. Alles netjes afgeplakt en afval keurig opgeruimd. Ik ben echt zeer tevreden met het resultaat, het ziet er echt ontzettend strak uit!

Saskia kerssens via Google

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
Wat een topbedrijf. Wij hebben wandafwerking in de keuken laten aanbrengen Het is prachtig geworden, super blij mee.
Dit bedrijf is zeker aan te raden. Personeel is heel vriendelijk en werken heel netjes.

Wouter Kuijt via Google

Vorige maand een bezoek gebracht in de showroom van numanvloeren,
Prachtige showroom en het gesprek was duidelijk en vertrouwd.
Nu inmiddels ligt onze pu uv Duo colour door de hele woning.
Wij zijn er super blij mee en zullen numanvloeren bij iedereen aanraden!

Ivonne Besseling via Google

Positief: Professionaliteit

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Wij hebben een PU gietvloer laten maken door Numan Vloeren. Numan heeft een heel uitgebreid assortiment. Het was fijn dat we een sample mee konden krijgen om thuis te zien hoe de kleur in ons huis er uit zou zien. De... Lees verder

Ineke Scheerman via Google

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Super tevreden met de hele gang van zaken. Van de showroom tot het eindresultaat. Wij hadden de wens de plinten vooraf gieten te plaatsen en dat is goed gedaan.
Vloer is prachtig. Zeer prettig professioneel familiebedrijf

Amber Celikkol via Google

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
Numan Vloeren heeft bij ons de gehele begane grond en badkamer voorzien van een gietvloer, basebeton wandafwerking in onze badkamer aangebracht en de plinten voor de begane grond geleverd, geschilderd en geplaatst. We zijn super blij met het resultaat. Wat vooral... Lees verder

Alle reviews