Voordelen van een gietvloer in de badkamer

Met een  PU gietvloer in uw badkamer beschikt uw over diverse voordelen ten opzichten van andere badkamer vloeren namelijk:

1. Badkamer gietvloeren zijn makkelijk te onderhouden

Doordat onze PU gietvloeren naadloos zijn, is vuil eenvoudig te verwijderen. Er kan namelijk geen vuil ophopen tussen de voegen. Het schoonmaken kan gewoon met een stofzuiger en/of dweil.

Meer info? Ga naar onze onderhoudspagina.

2. Badkamer gietvloeren zijn slijtvast

Doordat de PU gietvloer wordt voorzien van een sterke coating, hierdoor gaat uw badkamer gietvloer jaren lang mee. slijtvast houd niet in dat de vloer geen krassen of strepen zal vertonen, gebruikers sporen krijgt u op elke vloer. krasvast bestaat niet.

3. Nooit meer schimmel of kalkaanslag

Nooit meer schimmel of kalk aanslag met een gietvloer in uw badkamer. Door de strakke en gladde afwerking van de gietvloer voorkomt u dat de schimmels hieraan kunnen hechten.

4. Gietvloer badkamer met betonlook wandafwerking

Bekijk de mogelijkheden Om uw Badkamer vloer te combineren met de Naadloze wandafwerking. kiest u voor deze combinatie? dan zijn ook kit randen verleden tijd.

 

Vraag een offerte aan

Numan Vloeren is gespecialiseerd in het aanbrengen van badkamer gietvloeren. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

 UV-bestendig / Kleurvast
 Hoge slijtvastheid
 Elastisch / Scheur overbruggend
 Makkelijk te reinigen
 naadloos

Gietvloer prijs

PU gietvloer prijzen per m2

Doordat niet elke gietvloer hetzelfde is, hanteren wij vanaf prijzen voor onze gietvloeren. In onderstaande overzicht vind u de prijs per vierkante meter voor onze gietvloeren.

Algemene informatie

algemene informatie

Klik hier voor meer informatie

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan

Geheel vrijblijvend

Bel Numan Vloeren

Wij staan u graag te woord

075 890 6665‎