Betonlook naadloze wandafwerking

Numan Naadloze wandafwerking is een ideaal alternatief voor tegel. Naadloze wandafwerking word veelzijdig ingezet, bijvoorbeeld in:

> Badkamer / toilet

> Woonkamer / slaapkamer

> Keuken

 

 

 

Vraag een offerte aan

Numan Vloeren is gespecialiseerd in het aanbrengen  van Naadloze betonlook wandafwerking. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

 Volledig naadloos
 Hoge slijtvastheid
 volledig vloeistof dicht
 Makkelijk te reinigen
 diverse kleuren mogelijk

Algemene informatie Naadloze wanden

Met de Numan wandafwerking creëer je een prachtig naadloos betonlook effect. Het leuke aan ons product is dat deze in alle kleuren te verkrijgen is. Betonlook hoeft dus niet grijs te zijn! Doordat onze wanden volledig naadloos zijn, is vuil eenvoudig te verwijderen. Er kan namelijk geen vuil ophopen tussen de voegen. De wanden zijn volledig waterdicht en toepasbaar in bijvoorbeeld de douche ruimte, keuken, toilet etc. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

Prijzen?

De prijs van onze wanden is afhankelijk van een aantal factoren zoals: inwendige en uitwendige hoeken, neem als voorbeeld nissen. Deze plekken zijn wat lastiger te bewerken dan enkel vlakke oppervlaktes. Ook hebben de aantal vierkantenmeters natuurlijk invloed op de kosten. u kunt hieronder vrijblijvend een offerte opvragen.

 

Prijs naadloze wanden

Doordat niet elke naadloze wand gelijk is, hanteren wij vanaf prijzen voor onze wanden. In onderstaande overzicht vind u de prijs per vierkante meter voor onze naadloze wanden.

Algemene informatie

algemene informatie

Klik hier voor meer informatie

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan

Geheel vrijblijvend

Bel Numan Vloeren

Wij staan u graag te woord

075 890 6665‎