Algemeen

Het zorgvuildig onderhouden van uw nieuwe vloer zorgt voorvoor dat deze mooi blijft.
Hoeveel schoonmaak en onderhoud uw vloer nodig heeft word bepaald door de kleur/design en hoe de vloer belast word. Doordat de vloeren van Numanvloeren niet poreus zijn kan er geen vuil ophopen in poriën en zijn deze super makkelijk te reinigen.

 

  Preventieve maatregelen

  Matten

  Om krassen te voorkomen is het verstandig om bij de deur een schoon- of droogloopmat van bijvoorbeeld Storax of Hamat neer te leggen. Zo voorkomt u dat er zand of steengruis mee naar binnen wordt gelopen. Tip: de entreevoorzieningen van Storax of Hamat.

  Meubelbeschermers

  U wilt natuurlijk voorkomen dat uw meubels geen krassen maken op de vloer. Het is dan ook verstandig bij het verplaatsen van uw meubels om deze op te tillen, voorkom schuiven. Voor informatie over meubelbeschermers verwijzen we u naar Numanvloeren.scratchnomore.nl  Verder dienen bureaustoelen voorzien te zijn van speciale zachte wielen voor harde vloerbedekking om slijtplekken voor te zijn.

  Controleer uw vloer zo nu en dan

  Zo nu en dan uw vloer controleren is nooit een slecht idee, als u vlekken opmerkt kunnen deze tijdig verwijderd worden. Er zijn bepaalde stoffen die permenten vlekken kunnen veroorzaken in uw vloer, denk aan: jodium, ketchup, mosterd en alcohol. Een glas wijn gesneuveld? Dweil dit dan zo snel mogelijk op, in ieder geval binnen 30 minuten en vergeet geen nieuwe fles te halen.

  vloerkleed

  Het is natuurlijk ook een idee om een vloerkleed onder uw meubilair te plaatsen. Met een mooi vloerkleed krijgt uw vertrek net iets extra’s en krijgen eventuele krassen geen kans. Let er echter wel op dat de onderkant van uw kleed weekmakervrij dient te zijn, wat betekent dat er geen gelachtige substanties aan mogen zitten. Dit geldt uiteraard ook voor een eventuele antislip-mat. Kies bij voorkeur voor een vloerkleed dat gemaakt is van natuurlijke materialen als wol of jute.

  Dagelijks

  Afhankelijk van de vervuilingsgraad is het gewenst dat de vloer dagelijks onderhouden wordt. Gebruik een stofzuiger met een borstel-zuigmond en vervang regelmatig de stofzak. Gebruik voor het wissen géén olie-geïmpregneerde stofwisdoeken. Controleer op vlekken en verwijder deze met een klamvochtige microvezeldoek.

  Moppen

  • Gebruik een microvezel vlakmopsysteem met 2 emmers, één voor het vuile water en één voor het dweilwater.
  • Gebruik altijd een schone mop.
  • Voeg bijvoorbeeld Smart Floor Solutions Cleaner MP50 aan het dweilwater toe (mengverhouding 1:1 tot 1:50).

  Periodiek onderhoud

  Bij uw gietvloer van numanvloeren word als laaste handeling een coating aangebracht wat ervoor zorgt dat uw vloer  makkelijk in onderhoud is. Door de belasting en de bijbehorende vervuilingsgraad heeft de vloer één à twee keer per jaar een grondige reiniging nodig. Hardnekkige vervuiling die de optische waarde van de vloer aantasten wordt zo verwijderd. Gebruik hiervoor Smart Floor Solutions SP50 (mengverhouding 1:1 tot 1:50)

  Algemene informatie

  algemene informatie

  Klik hier voor meer informatie

  Offerte aanvragen

  Vraag hier uw offerte aan

  Geheel vrijblijvend

  Bel Numan Vloeren

  Wij staan u graag te woord

  075 890 6665‎